Προφίλ Εταιρείας

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία SK SOLAR O.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. στην Ρόδο αλλά και σε όλη την Ελλάδα από το 2004, και είναι καταχωρημένη στον επίσημο κατάλογο μελετητών εγκαταστατών, του κέντρου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα φωτοβολταϊκά συστήματα ξεκινώντας από την έρευνα και τη μελέτη, και καταλήγοντας στην άρτια τεχνική υλοποίηση και εγκατάσταση των Φωτοβολταϊκών συστημάτων της επιλογής σας, μέσα σε προκαθορισμένα χρονοδιαγράματα.

Η εταιρεία SK SOLAR O.E. προκειμένου να διασφαλίζονται, η αδιάλειπτη λειτουργία, η μακροβιότητα & υψηλή παραγωγικότητα, και κατά συνέπεια κερδοφορία, των Φωτοβολταϊκών Πάρκων, διαθέτει προγράμματα καθαρισμού, συντήρησης, και ολοκληρωμένου ορθού τακτικού ελέγχου της εγκατάστασης, ανεξαρτήτως ισχύος.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Φ/Β ΠΑΝΕΛ.

Υπολογίζεται ότι η βρωμιά επάνω στα πάνελ εκτός από τη μείωση της μακροζωίας του εξοπλισμού, ευθύνεται για ετήσια μείωση της παραγωγής και κατά συνέπεια διαφυγόντα κέρδη της τάξεως του 10-15%. Τα έξοδα καθαρισμού αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος αυτών των απωλειών.
Ο καθαρισμός των Φωτοβολταϊκών πάνελ από της πάσης φύσεως επικαθίσεις (γύρη, περιττώματα πουλιών, σκόνη, λάσπη, χιόνι, φερτές ύλες, χημικές ενώσεις, άλατα, αρμύρα, κλπ), οφείλει να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο, Μάρτιο/Απρίλιο, όταν έχουν περάσει οι βροχές, και Αύγουστο Σεπτέμβριο, στο τέλος του καλοκαιριού

Συνοπτικά, οι διαδικασίες προληπτικού ελέγχου και συντήρησης περιλαμβάνουν :

Οπτικό έλεγχο όλης της εγκατάστασης (Τριμηνιαίο ή και συχνότερα αν αυτό είναι δυνατόν).
Εξαμηνιαίο έλεγχο όλων των συσφίξεων (μηχανολογικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Εξαμηνιαία λίπανση τυχόν κινούμενων μερών.
Εξαμηνιαίος καθαρισμός όλου του εξοπλισμού.
Εξαμηνιαία αντισκωρική προστασία.
Αλλαγή, όποτε εντοπισθούν, τυχόν φθαρμένων υλικών.

Ρωτήστε μας για τα διαθέσιμα προγράμματα τακτικού προληπτικού ελέγχου και συντήρησης σε ετήσια βάση, όσο μεγάλο και αν είναι το Φ/Β Πάρκο σας.

Η εταιρεία μας έχει εκτελέσει και παραδόσει με απόλυτη επιτυχία έργα αυτόνομα και διασυνδεδεμένα για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. σε πολλούς ιδιώτες, επιχειρήσεις, νομαρχίες, πυροσβεστικό σώμα ρόδου, Στρατό, κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου, Ρω, Τήλο, Σύμη, Κω, και πολλούς άλλους επενδυτές.

Η τεχνική αρτιότητα και εμπειρία, ο ετοιμοπαράδοτος εξοπλισμός, η ποικιλία των προϊόντων, η άμεση τεχνική υποστήριξη και η κατανόηση των αναγκών του επενδυτή, η ευελιξία στην αποπληρωμή, και οι καλύτερες τιμές της αγοράς, έχουν καταστήσει την SK SOLAR O.E. στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών που συμπληρώνουν την τεχνογνωσία της, η κατανόηση των αναγκών του επενδυτή, η σωστή πληροφόρησή του, η τεχνική υποστήριξη, η μελέτη και η πρόταση της πιο οικονομικής και αξιόπιστης επένδυσης προς όφελος του επενδυτή.

Διαχείριση Εργασιών

Εκπόνηση Μελέτης Εφαρμογής του Χώρου Εγκατάστασης.

Χρηματοοικονομική Ανάλυση Φωτοβολταϊκής Εγκατάστασης.

Διαδικασίες Αδειοδότησης και Σύνταξης της Μελέτης.

Συμβουλευτική Υποστήριξη των Χρηματοδοτήσεων μέσω Τραπεζών.

Σχεδιασμός και Τοποθέτηση της Εφαρμογής που θα επιλέξετε.

Εμπορία και Προμήθεια των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Εγκατάσταση των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Τεχνική Υποστήριξη.

Εύρυθμη Λειτουργία και Συντήρηση των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Ασφαλιστική Κάλυψη.

Sk-Solar Φωτοβολταϊκά και Μπαταρίες