2500 Amp UltraSafe Lithium Jump Starter GBX 75

361,00

In Stock

Περιγραφή

Το NOCO Boost X GBX75 είναι ένας φορητός εκκινητήρας λιθίου για μπαταρίες 12 volt σε οχήματα έως 8,5 λίτρων βενζίνης και κινητήρες ντίζελ 6,5 λίτρων, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, ATV, σκαφών, RV, φορτηγών, SUV, τρακτέρ και περισσότερο.
  • Μια ολοκαίνουργια σχεδίαση με εξαιρετική ισχύ εκκίνησης για ισχυρές εκκινήσεις κινητήρα. Με ονομαστική ισχύ 2500 αμπέρ, αυτός ο φορητός εκκινητήρας μπαταρίας αυτοκινήτου λιθίου απελευθερώνει τη μέγιστη ενέργεια σε κάθε εκκίνηση. Αυτό δεν είναι αναβάθμιση. Είναι μια εντελώς νέα σειρά – η Extreme Series.
  • Εξοπλισμένο με τεχνολογία USB-C που, σε συνδυασμό με την παροχή ρεύματος, σας προσφέρει αστραπιαίες επαναφορτίσεις. Επαναφορτίζεται πλήρως σε μόλις 1,8 ώρες ή πηγαίνετε από το 0% στο άλμα ξεκινώντας σε μόλις 5 λεπτά φόρτισης.
  • Φορτίστε τα πάντα με USB-C Power Delivery. Η εσωτερική του τράπεζα τροφοδοσίας παρέχει ισχύ 60 watt – τόσο μέσα όσο και έξω – για να τροφοδοτεί αβίαστα τις αγαπημένες σας συσκευές USB-C, όπως τηλέφωνα, tablet, φορητούς υπολογιστές, φορητές συσκευές και πολλά άλλα.
  • Πήραμε την τεχνολογία UltraSafe και την κάναμε καλύτερη. Εξακολουθεί να είναι ο απλός σχεδιασμός μας χωρίς λάθη που διαθέτει τεχνολογία προστασίας από σπινθήρες και προστασία αντίστροφης πολικότητας, αλλά με βελτιωμένη θερμική απόδοση και διαχείριση ενέργειας για καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Είναι ένας από τους πιο ευέλικτους εκκινητές  λιθίου ποτέ. Εκκίνηση όλων των τύπων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, ATV, σκαφών, RV, φορτηγών, SUV, τρακτέρ και πολλά άλλα για βενζινοκινητήρες έως 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες 6,5 λίτρων.